Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين-ايرنا-مديرکل فناوري اطلاعات و ارتباطات بنياد مسکن انقلاب اسلامي کشور گفت: در راستاي تحقق دولت الکترونيک، از اين پس همه روستاييان کشور مي توانند کارهاي مربوط به ساخت و ساز خود را از طريق سامانه جامع پيگيري کرده و ديگر نيازي به حضور آنان در شعب بنياد مسکن نيست.

يوسف نعيمي روز دوشنبه و در حاشيه برگزاري کارگاه آموزشي بازآموزي بخش هاي جديد و توسعه سامانه جامع در قزوين به خبرنگار ايرنا گفت: فعاليت بيناد مسکن از ديرباز در حوزه توسعه و عمران روستاها و نيز بازسازي و بهسازي ناشي از وقوع حوادث غيرمترقبه اين مناطق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: با توجه به محدوديت هاي زيرساختي روستاها از گذشته هاي دور، پرداختن به رفع اين معضل همواره مورد توجه دولت ها بوده که در قالب طرح تکريم و اجراي دولت الکترونيک جهت تسهيل در تردد روستاييان به مراکز اجرايي شده و بنياد مسکن نيز در اين راستا با استفاده از ابزارهاي فني و بهره مندي از فناوري هاي اطلاعاتي، همسو با دولت در اين راه گام هاي اساسي برداشته است.
وي با اشاره به اينکه بنياد مسکن در راستاي مديريت جامعه مورد نياز، سامانه هاي مختلفي را در سال هاي گذشته طراحي و اجرا کرده، گفت: با استقرار سيستم ها، رفع نواقص موجود و توسعه هاي لازم، با توجه به زيرساخت ساير دستگاه ها مانند ارتباطات، سامانه جامع را به صورت يکپارچه و آنلاين در دسترس عموم قرار داديم.
به گفته وي، سامانه جديد، همه نيازهاي روستاييان و شهروندان شهرهاي زير 25 هزار نفر را در حوزه ساخت و ساز جهت جلوگيري از رفت و آمد به شعب بنياد در سراسر کشور را برطرف مي سازد.
نعيمي اضافه کرد: سامانه طرح جامع هم اکنون داراي 63 هزار کاربر در 420 شعبه اين نهاد در سراسر کشور بوده که حدود 2 هزار کاربر آن مربوط به عوامل اجرايي بنياد مسکن در 31 استان است.
مديرکل فناوري اطلاعات و ارتباطات بنياد مسکن کشور يادآور شد: 17 هزار ناظر در 9 هزار دفتر فني روستايي با اين نهاد در زمينه ساخت و ساز و طراحي همکاري داشته و فعاليت روزانه آنها نيز در اين سامانه مورد رصد قرار مي گيرد.
وي در پايان قزوين را يکي از استان هاي پايلوت در راستاي اجراي اين سامانه دانست و گفت: خوشبختانه فعاليت هاي انجام شده در اين استان قابل توجه بوده که با رونمايي از پرداخت هاي الکترونيکي در کارگاه آموزشي امروز، بخش مالي اين نهاد مي تواند از اين پس با دقت و سرعت بيشتري عمليات پردازش پرونده هاي مالي متقاضيان را مورد پيگيري قرار دهد.
استان قزوين داراي 842 روستا و 90 هزار واحد روستايي بوده که از اين تعداد تاکنون حدود 45هزار واحد مقاوم سازي شده است.
8054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۲۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی همزمان با سفر مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با برگزاری مراسمی در حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

در این مراسم که روز جمعه، ۷ اردیبهشت ماه در فرهنگسرای هشت بهشت شهر جدید سهند برگزار شد، به صورت نمادین چند فقره از قراردادهای واگذاری این قطعات مسکونی در شهر جدید سهند اهدا شد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حاشیه‌ی آیین واگذاری این زمین‌ها گفت: در این مرحله به ۱۷۷ ایثارگرِ مشمولِ ماده هفت قانون جامع خدمات رسانی مسکن، زمین واگذار شد و طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته، پس از انجام فرایند اداری، در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ دیگر نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.

علی اکبر سلمانی افزود: به غیر از این توافق که حاصل یک اقدامِ ابتکاری در سطح استانی بود، مصوبه‌ی پنجمین جلسه‌ی کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده هفت قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونی هفت هزار نفر از ایثارگران واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه در اسرع وقت است.

وی یادآوری کرد: حدود ۲ هزار و ۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از پنج هزارو ۵۰۰ ایثارگر دیگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در آذربایجان شرقی هستند.

سلمانی یادآوری کرد: در سنوات گذشته در مجموع نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده هفت قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شده‌اند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه های تابعه‌ی وزارت راه و شهرسازی در استان، تامین مسکن همه‌ی ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی افزود: قانون، تکلیف تامین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • کشف و ضبط ۸۴۰ بسته نیم کیلویی چای قاچاق
  • کشف محموله چای قاچاق در چهارمحال وبختیاری
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور