Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد زهرايي مسئول سازمان بسیج سازندگی در گفت و گو با خبرنگار سرویس فرهنگ و جامعه خبرگزاری بسیج با اشاره به اجرای "طرح جهاد همبستگی ملی" برای سیل زدگان کشور اظهار داشت: اواخر فروردین بود که سردار غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین از اجرای طرح جهاد همبستگی ملی خبر داد عنوان نمود که در این طرح، هر مسجد در سراسر کشور ساخت یک منزل مسکونی و هر کاسب تأمین یک کالای اساسی را عهده‌دار خواهد شد و بحمدالله در حال حاضر، از اکثر استان‌ها خبرهای خوبی در خصوص اجرای طرح جهاد همبستگی ملی به گوش می رسد و با اعلام آمادگی اقشار مختلف، می توان خرابی های حاصل از سیل اخیر در کشور را برطرف نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: سازمان بسیج مستضعفین در مواجهه با سیل اخیر، دو مرحله را پیش بینی کرد که می توان به استقرار سپاه های استانی در مناطق جغرافیایی مشخص در استانهای سیل زده و همچنین امداد و نجات مردم سیل زده و ارسال اقلام مورد نیاز، تجهیزات مهندسی و گروه های جهادی اشاره نمود که تا دهه اول ماه مبارک رمضان به پایان رسید.


زهرایی اضافه کرد: مرحله دوم اقدامات سازمان بسیج مستضعفین، با اولویت تعمیرات، بازسازی و ساخت منازل سیل زدگان کلید خورد و سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین طرح کمک به دولت برای بازسازی منازل سیل زدگان را مطرح نمود؛ چرا که دولت متولی کار در بازسازی منازل مردم سیل زده است و سازمان بسیج مستضعفین هم شبکه عظیمی از نیروی بسیجی و مردمی را در خود دارد که می توان در مقابله با بحران ها از این پتانسیل مردمی بهره برد.


مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه آمار اولیه در کشور نشان می دهد که 70هزار خانه در مناطق سیل زده نیاز به مرمت، ساخت و بازسازی دارد، گفت: از این آمار، 60 هزار خانه باید ساخته شود که کار یک نهاد نیست و همه دستگاه ها و سازمان ها در کشور باید دست به دست هم بدهند تا بتوانیم در زمینه ساخت خانه، به مردم کمک کنیم و طرح جهاد همبستگی ملی هم در همین راستا به پیشنهاد بسیج شکل گرفته است و با توجه به اینکه بیش از 70 هزار مسجد در سراسر کشور وجود دارد، این مساجد با شعار «هر مسجد، یک خانه» می توانند به کمک مردم سیل زده بشتابند.


وی با بیان اینکه در این طرح، مساجد با استفاده از توان و ظرفیت مردم و خیران برای ساخت منازل سیل‌زدگان به یک پایگاه تبدیل می‌شوند، افزود: هدف از طرح جهاد همبستگی ملی، از یک طرف اتصال چند مجموعه اجرایی به یکدیگر و از طرفی شناسایی مساجد و گروه‌های جهادی است که بتوانند متولی اجرایی یک یا چند واحد مسکونی شوند و از طرف دیگر در طرح مذکور علاوه بر استفاده از ظرفیت پایگاه‌های مساجد، بعد از تکمیل منازل نیز بسیج اصناف و افراد خیر پای کار می‌آیند تا با تهیه اقلام و کالا‌های مورد نیاز مردم سیل‌زده درد و آلام آنان را کاهش دهند.


زهرایی تصریح کرد: طبق امضای تفاهم نامه ای میان بسیج و بنیاد مسکن، 20 هزار خانه از مناطق سیل زده در دست تعمیر قرار گرفت و گروه های بسیجی و جهادی هم به کمک مردم سیل زده شتافتند و همین طور، طبق طراحی سامانه ای به نام سامانه عمران اجتماعی به آدرس اینترنتی omranejtemaei.ir به منظور هدفمندسازی کمک های مردمی برای سیل دیدگاه از سیل با محوریت مساجد راه اندازی گردید و نحوه کمک به ساخت مسکن و نحوه تامین کالاهای اساسی مردم سیل زده، به نمایش در آمده است و در این سامانه اینترنتی، هر خانه یک گروه و متولی جهادی پیدا می کند و خیران می توانند با مراجعه به این پایگاه اینترنتی، کمک های مردمی خود را واریز نمایند و در جریان ساخت بازسازی منازل مردم سیل زده قرار بگیرند.


مسئول سازمان بسیج سازندگی خاطر نشان کرد: سامانه اینترنتی "عمران اجتماعی" این امکان را برای خیران مهیا می سازد که در جریان پیشرفت خانه ای که برای ساخت و بازسازی اش کمک مادی نموده اند را مشاهده نمایند و این موضوع نشان دهنده شفافیت کار در این سامانه اینترنتی است.

زهرایی تاکید کرد: در استان های سیل زده گلستان و مازندران با حضور سردار غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین و همچنین مسئولان عمرانی دولت، کلنگ نمایدن 20 هزار پروه تعمیر و ساخت خانه برای مردم سیل زده کلید خورده است و شروع این عملیات از این دو استان کلید خورد و بسیجیان و گروه های جهادی برای این کار، در محل مستقر شده اند و بنیاد مسکن و سپاه در کنار یکدیگر برای تحقق بخشی به این کار، در تلاش هستند.


وی اضافه کرد: تامین اعتبار 8 هزار واحد مسکونی از سوی دولت برای مناطق سیل زده مهیا شده و اعتبار 12 هزار پروژه هم در مرحله دوم است که ان شالله به زودی محقق می شود و مردم هم با مراجعه به سایت سامانه اجتماعی، به کمک های مردمی خود ادامه می دهند و سازمان بسیج سازندگی هم در راستای تعمیرات و ساخت خانه، اقدامات قابل توجهی را انجام داده که بعد از عید فطر، سرعت این کار چندین برابر خواهد شد.


مسئول سازمان بسيج سازندگي با بیان اینکه طرح همبستگي ملي نه براي بسيج است نه براي ارگاني خاص؛ بلکه يك طرح ملي و تكليف شرعي محسوب می شود و براي تمام دستگاه‌ها امري واجب است، ابراز داشت: اجراي طرح همبستگي ملي با دو موضوع مسكن و لوازم ضروري مسكن از آلام مردم سيل زده و آسيب ديده كم مي كند و بايد نهايت تلاش را در اين راستا به كار گرفت و هدف از اجراي اين طرح از يك طرف اتصال چند مجموعه اجرايي به يكديگر و از طرفي ديگر شناسايي مساجد و گروهاي جهادي مي باشد كه بتوانند متولي اجرايي يك يا چند واحد مسكوني شوند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات

والی هرات در دیدار با هیئت وزارت خارجه کشور مالزیا از کمک این کشور به زلزله زدگان هرات قدرانی نموده و بر گسترش همکاری‌ها بین دو کشور تاکید نمود.

در این دیدار شیخ نور احمد اسلام جار والی هرات، از کشور مالزی به عنوان کشور دوست و مسلمان یاد کرد که در بخش های مختلف بخصوص در حادثه زلزله هرات به کمک مردم آسیب دیده این ولایت شتافته و در این زمینه همکاری لازم را داشته است.

در ادامه، مولوی مهاجر فراهی، معاون والی هرات از فعالیت‌های اخیر کشور مالزی در افغانستان به نیکویی یاد کرده و بر لزوم سفر های بیشتر این هئیت جهت گسترش همکاری‌ها بین دو کشور تاکید نمود.

همچنین، نماینده هیئت وزارت خارجه مالزی هدف از سفر شان به ولایت هرات را ارزیابی کمک‌های انجام شده به زلزله زدگان این ولایت عنوان نموده و از ادامه همکاری این کشور در بخش‌های مختلف به خصوص ارسال کمک‌های بیشتر به زلزله‌زدگان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات